Hirdetés

Itt vannak az első képek az Unreal Engine 4-ből

|

Hosszú várakozás után végre bemutatták az első képeket az Unreal Engine 4-es motorból. A jövő most már hivatalosan is elkezdődött.

Hirdetés

Bemutatták az első képeket az Epic legújabb fejlesztéséből, az Unreal Engine 4-ből. A UE3 már 2006 óta szolgálatban áll, s eleddig 150-nél is több játék alapjául szolgált, tehát lassan itt volt már az ideje egy váltásnak.

Az első képeket a Wired magazinnak mutatták be, Tim Sweeney hathatós segítségével. Mozgás közben sajnos még nem láthattunk belőle semmit, pedig engem igazán az érdekelne. Talán majd az E3-on mutatnak valami ütősebbet is, addig viszont meg kell elégednünk ezekkel a képekkel. Szépnek szépek, de az igazat megvallva nem az a hatalmas ugrás, amit mi gamerek szeretnénk látni a jövő videójátékaiban. Na meg azt is megnézném, hogy milyen vas kell azokba a next-gen konzolokba, melyek ennyi poligont stabilan 60 FPS-sel és HD minőségben tolnak az arcunkba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)