Hirdetés

Itt az XBox!

|

"Észak-Amerika Xbox-lázban ég. A kontinensen ma hajnaltól több mint tizenötezer viszonteladónál kapható a Microsoft, Magyarországon és Mexikóban gyártott Xbox elnevezésû videojáték-konzolja, mely új fejezetet nyit a szórakoztató-elektronika világában" - mondja a hivatalos bejelentés. Tehát megkezdődött az a folyamat, amely a szoftveróriás reményei szerint alapjaiban megváltoztatja a játékpiacot. Mint már többen láthattátok, ma éjjel elindult legújabb szolgáltatásunk a honlapon (az a jól látható "X" logó a jobb felső részen), melyben folyamatosan belekukkanthattok a legfrissebb XBox-os alkotásokba. Nekünk azonban még várnunk kell erre egy kicsit, hiszen annak ellenére, hogy a konzolból elég sokan idehaza gyártanak, nálunk csak valamikor jövő év elején lesz kapható... Az XBox hivatalos honlapját itt találhatod meg!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)