Hirdetés

Itt az új Messenger Plus! Live

|

Nemrég megújult a Microsoft igencsak népszerű gyorsüzenet-küldője, az MSN, s így a 7.5-ös változat után a 8-as verziót már Windows Live Messenger névre keresztelték. A legkedveltebb módosítócsomag is követte a fejlődést, s most megérkezett a Messenger Plus! Live. A teljes mértékben ingyenes fejlesztés renteget hasznos funkciót ad a csevegő programhoz, amelynek új verziója önmagában is több kellemes újítást tartalmaz. A Windows Live Messenger számára nyolc hónap alatt teljesen újraírták a 128 ezer sornyi programkódot. Mostantól a 64 bites Windows operációs rendszereket is kezeli. Töltsd le a Messenger Plus! Live csomagot!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)