Hirdetés

Itt a második Battlefield 3 játékmenet videó!

|

Megérkezett a második Battlefield 3 gameplay!

Hirdetés

A Battlefield 3 videóról-videóra jobban néz ki, a grafikája nagyon ütős. Vajon a játékmenete is hasonlóan jó lesz?

Battlefield 3, Fault Line Episode 2 - Good Effect on Target:

Mint tudjuk, a grafika nem minden, de az alábbi videón is láthatjuk a taktikázós részt is: mivel egy mesterlövész huncutkodik a szomszédos háztetőn, ezért nem ajánlott fejvesztve rohangálni a tetőn, lapulnunk kell. Remélhetőleg sok küldetésnél lesznek ilyen taktikázós részek, nem csak a "menjünk-és-lőjünk-szép-környezetben" életérzés jön majd át. Figyelmetekbe ajánlom még a 2011-es GDC-ről kiszivárgott játékmenet felvételt is, ahol egy cudar robbanás szemtanúi lehetünk. A kérdés adott: a Battlefield 3 egy grafikai csoda lesz, nulla élvezettel, vagy a következő lövölde-generáció első képviselője? (/közhely)

A következő játékmenet videó március 30-án érkezik, az első részt itt találjátok.

A Battlefield 3 megjelenés idén ősszel esedékes, legkésőbb akkor kiderül!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)