Hirdetés

iPod vérfrissítés

|

Tegnapi sajtótájékoztatóján az Apple-alapító Steve Jobs méltatta saját zeneeladási statisztikáikat, majd közölte: lecserélik vagy frissítik az egész iPod családot.

Hirdetés

"Eladtunk eddig 3 milliárd zeneszámot az iTunes-on keresztül" - dicsekedett Jobs, majd azt is elmondta: régen túl vannak a zeneszám forgalmazáson, hiszen tévésorozat-részekből is értékesítettek már vagy 95 millió részt. És haladnak tovább: nemsokára indítják a csengőhang letöltés opciót az iTunes-ban. "A legtöbb letölthető zeneszámból majd maga a vásárló generálhat csengőhangot és azt ugyanúgy 99 centért (kb. 185 forintért) le is töltheti."
Még egy utolsó számadat: eddig 110 millió iPod fogyott világszerte, így az Apple elérkezettnek látja az időt egy újabb frissítésre. Lássuk mit jelent ez részleteiben.

Nagy képernyőt kap az iPod nano, és érkezik az új családtag, a Touch >>

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)