Hirdetés

Intel jövőkép

|

A minap nyilvánosságra kerültek az Intel féltve őrzött tervei. Ezek szerint pontosan 3 hét múlva fogják piacradobni a 3,2 GHz-es Pentium 4 processzort. A negyedik negyedévben a 90 nanométeres gyártástechnológiával készülő, Prescott magos 3,2 és 3,4 GHz-es (1MB L2 cache) modellek kerülnek forgalomba. A hírek szerint 2004 első negyedévében számíthatunk csak a 3,6 GHz-es modellekre. Igazi újdonságot a Socket 775-es foglalt jelent majd, ami a 2004 második negyedévében kerül bevezetésre. A „régi” Socket 478-as Prescottok használhatóak lesznek 865PE/G és 875P chipkészletes alaplapokban, az új foglalathoz viszont teljesen új lapkakészlet is érkezik majd.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)