Hirdetés

Ingyenes FPS valódi események alapján

|

A Kuma Reality Games a U.S. Naval Institute embereivel együtt egy új projektet indított, ami ingyenesen lesz elérhető a játékosoknak.

Hirdetés

Az amerikai katonák harci élményeit eddig maximum dokumentumfilmekben láthattuk viszont úgy, ahogy azt átélték, ám a U.S. Naval Institute új programot indított, aminek a keretében ingyenesen elérhető FPS játékokat fejlesztenek a Kuma Reality Games emberei, amik hős, amerikai katonák elbeszélései alapján készülnek el. A játékok a Valve Source grafikus motorját használják majd, így biztosan szép és jól játszható programot kapunk tőlük. Az epizodikus felépítésű alkotások külön érkeznek, amelyek közül az elsőt már most pénteken le lehet majd tölteni a U.S. Naval Institute honlapjáról.

workman.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)