Hirdetés

Ingyen játékot ad a Ubisoft, csak párat kell kattintanod érte

|

Mindössze öt napig él az ajánlat, nem árt sietni.

Hirdetés

Úgy látszik, mindenki ajándékozós kedvében van a héten, ugyanis tegnap a Bandai Namco kínálta fel egyik játékát, ma pedig az Epic Games Store mellett a Ubisoft Store-ból is beszerezhetünk egy ajándékot. A PC-s Ubisoft Connect promóciója viszont nagyon rövid ideig, a mai naptól január 23-áig, tehát hétfőig él.

Ennek keretében mindenki, aki jelzi eziránti igényét, megkaparinthatja a Rayman Raving Rabbids partijátékot, amiben 75 minijáték során mérhetjük össze ügyességünket barátainkéval. Rövid kihívások keretében bizonyíthatunk, és nem kell nagy videojátékos tapasztalat az élvezetéhez - csak pár kontroller.

Hirdetés

A letöltéshez a fenti linket kell megnyitni, majd a Get it for Free gombra nyomni, és bejelentkezni. Ezt követően már indulhat is a letöltés.

A nyulak egyébként több játékban is feltűntek azóta (Rayman nélkül): nemrég jelent meg a Party of Legends, illetve van egy ingyenes, programozást tanító app is, a Rabbids Coding. Sajnos a legjobb, őket szerepeltető játék, a tavaly megjelent Mario + Rabbids: Sparks of Hope nem a vártnak megfelelően sikerült.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)