Hirdetés

Ingyen bújhatunk az egyik legnépszerűbb Assassin's Creed főhős bőrébe

|

Altaïr Ibn-La'Ahad rajongói most nagyon boldogok lesznek.

Hirdetés

Sokak számára a mai napig az Assassin's Creed széria legelső főszereplője, Altaïr Ibn-La'Ahad a nagybetűs aszaszin, így biztosan nem kevés AC-rajongó fog nagyon örülni annak, hogy a levantei aszaszinok vezetője egy outfit formájában az Assassin's Creed Valhallában is elérhetővé vált. Külön szépsége a dolognak, hogy még csak fizetünk sem kell érte.

A Ubisoft Connect szolgáltatáson keresztül éritek el az Altaïr skint, ami egyébként márciusban már elérhető volt community reward formájában, most viszont új lehetőséget kaptok arra, hogy megszerezzétek.

Hirdetés

A Rewards oldalra kell elnavigálnotok a játék Ubisoft Connect adatlapján belül, itt érhetitek el az Altaïr kinézetet. Ha ezzel megvagytok, akkor a játékon belül már simán megtaláljátok az outfitet az inventoryban.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)