Hirdetés

INFERNAL - Az AGEIA új jelöltje

|

Az AGEIA Technologies a jelen pillanatokban is zajló GDC konferencián elárulta, hogy a Metropolis Software támogatja az ő általuk fejlesztett AGEIA PhysX processzort. Ezt pediglen első körben a most előbukkant, INFERNAL nevezetű játékukban alkalmazzák majd. A Playlogic kiadásában a későbbi jövőben megjelenő alkotás egy third-person akciójáték - mely leginkább egy komoly akciófilmre emlékeztet majd; lesz benne autós üldözés, hatalmas lövöldözések, miegymás. A hangsúly ezúttal természetesen az AGEIA "jótékony hatására" terelődött, komolyabb részleteket nem tudhatunk meg a projektről. Majd talán később...

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)