Hirdetés

Indul a Runes of Magic Open Beta!

|

Közeledik a karácsonyi szünet, így aztán mindenkinek lesz ideje kipróbálni ezt az alapvetően ingyenes MMO-t.

Hirdetés

Az MMO műfaj egyre nagyobb népszerűségét nagyon sok fejlesztő próbálja meg kihasználni. Érkeznek sorra az újabbnál újabb, esetenként jobbnál jobb játékok. Egyelőre az igazi, úgynevezett AAA kategóriás MMO-k havi előfizetést igényelnek. Megváltozóban van azonban ez is, hiszen ahogy arról már beszámoltunk, egyre több cég keres alternatív megoldásokat. Sok játékosnak se kedve, se pénze a fix díjakat havonta becsengetni, ezért az ingyenes MMO játékoknál már megszokott mikrotranzakciós rendszert finomítgatják legtöbben, de az online reklámok is nagy szerepet kapnak majd a jövőben. A hír főszereplője, a Runes of Magic lassan elkészül, és a december 15-től kezdődő open beta fázis alapján mindenki eldöntheti, akar-e ő Taboreaban kalandozni jól. A grafika pofás, kezdetnek már van 600 quest, mountok, crafting system, minden ami szemnek, szájnak ingere lehet. A stílus egy "kicsit" wowos, de ez legyen a legnagyobb gond. A karakterek választhatnak egyszerre két kasztot is, így végre alkalmunk nyílik egy igaz vad harcos/mágus kombó megalkotására - kis korlátozásokkal. Akit esetleg érdekelne a téma, nincs más dolga, mint beregisztrálni a hivatalos honlapon, és várni a meghívót.

runes1.jpg



runes2.jpg


runes3.jpg


runes4.jpg


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)