Hirdetés

Indul a Diablo 3 utolsó szezonja, így búcsúzik a játék 11 év után

|

Ugyan most már sokan inkább a Diablo IV-re szánják szabadidejüket, a Blizzard szeretett volna méltó módon búcsút inteni az elődnek.

Hirdetés

Sok mindent lehet mondani a Blizzard munkatársaira, ők sem tudják mindig, hogyan kell a dolgokat jól csinálni, de az tiszteletre méltó, hogy a Diablo III-at tizenegy éven át frissen tartották, és még most, hónapokkal a Diablo IV megjelenése után is tesznek bele új tartalmat.

Hamarosan kezdetét veszi az utolsó, huszonkilencedik szezon, a Visions of Enmity, ami egy egyjátékos módot, a Paragon pontok rendszerének átdolgozását, és más izgalmas változtatásokat, újításokat is hoz azoknak, akik még nem váltak meg a játéktól, hogy helyet csináljanak valami másnak.

Hirdetés

A legizgalmasabb a Solo Self Found mód, amiben a játékosok a saját cuccaikat használva érvényesülhetnek, nem cserélgethetnek másokkal - lényegében egy teljes egyjátékos módnak felel meg, és ennek megfelelően nagy kihívást kínál minden kalandornak. Saját ranglistája van, és hardcore változatban is bele lehet vágni.

Emellett a Paragon pontok rendszere annyiban módosul, hogy 800 pontot lehet összesen szétosztani a különböző attribútumok között. Balanszolták a Crusader, a Demon Hunter és a Witch Doctor kasztokat, és javítottak még néhány, a játékosok életét több-kevesebb ideje megkeserítő problémát.

Tesztelni holnaptól augusztus 29-éig lehet a PTR-en, élesedni ezt követően fog. A 30. szezontól a Diablo 3-ban a régi tartalmak pörögnek tovább, tehát nem lesz játszhatatlan, csak már kevésbé izgalmas azoknak, akik régóta játszanak vele.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)