Hirdetés

Ilyen lesz a The Witcher Remake alkotóinak játéka

|

A Fool's Theory megvillantotta a The Thaumaturge játékmenetét.

Hirdetés

Néhány napja jelentette be 2007-es The Witcher remake-jének fejlesztésével is megbízott Fool's Theory legújabb játékát, a The Thaumaturge című RPG-t, melynek kiadását a This War of Mine és a Frostpunk mögött álló 11 bit studios vállalta. A közleményből kiderült, hogy az izometrikus nézetű, körökre osztott harcrendszerrel operáló alkotás a szerepjátékok azon válfajába sorolható, amelyek megadják a játékosnak a választás lehetőségét, ugyanakkor el is várják, hogy viselje döntése következményeit.

A The Thaumaturge eseményei az 1900-as évek elején zajlanak az Orosz Birodalom autoriter rezsimje által uralt Varsóban. A lengyel főváros egy multikulturális metropolisz, ahol ugyanúgy jelen van a fényűzés és a jólét, mint a nyomor és a bűnözés, és ahol nemcsak történelmi alakokkal futhatunk össze, hanem természetfeletti lényekkel is.

Hirdetés

A főszereplőt az a képessége teszi különlegessé és emeli az átlagemberek fölé, hogy nem csupán érzékelni tudja a Salutoroknak nevezett misztikus teremtményeket, hanem fel is használhatja az erejüket, ezáltal javítva statisztikáit, legyen szó akár harcról, akár más karakterek befolyásolásáról és meggyőzéséről.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)