Hirdetés

Ebben a táskában még a világvégét is túlélné egy Nintendo Switch

|

Ha attól félsz, hogy mi lesz a Nintendo Switch konzoloddal egy közelgő atomtámadás esetén, akkor ezt a táskát neked találták ki.

Hirdetés

Sokakkal előfordul az, hogy óvatlanságukból kifolyólag balesetet szenved egy-egy szeretett technikai eszközük, ilyenkor megkarcolódhat, avagy betörhet a képernyő, működésképtelenné válhat valamelyik gomb, avagy az egész eszköz elromolhat. A Pelican minden átvészelő táskájával ez biztos nem fordulhat elő, ebben biztos helyen van a Nintendo Switch.

A Pelican leginkább a katonai eszközök, fegyverek és kényes műszerek biztonságos szállítását biztosító táskáiról ismert, most viszont egy Nintendo Switchhez testreszabott táskát is kiadtak, amibe nem csak tökéletesen illeszkedik kedvenc kis eszközünk, de még tűzön, vízen keresztül is átvághatunk, maximum mi szenvedünk el egy kis sérülést.

A 70 dolláros áron kapható 1170 NINS elnevezésű táskában belülről puha szivacs, kívülről pedig víz- és törésálló kemény anyag védi a Switch-et, emellett a legfontosabb szegmenst, az automatikus nyomáskiegyenlítő szelepet sem hagyták le róla. A konzol mellett még 6 játék is elfér a táskában.

Természetesen a hordozható konzol kicsit elveszti értelmét, ha pont az utazások során zárjuk be egy ilyen monstrumba, de az elővigyázatos játékosoknak adott a lehetőség.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)