Hirdetés

Így néz ki a PlayStation 4?

|

Felbukkant egy videó a neten, amiben jól látható a PlayStation 4...

Hirdetés

...vagyis annak egy koncepciója. Viszonylag hamar kiderült, hogy a videó kamu, de azért érdemes megtekinteni, profi munkával van dolgunk.

Az egyszeri európai ember csak annyit érthet a videó címéből, hogy a PlayStation 4-hez kapcsolódik, és a 2013-as E3-on tervezték bemutatni. A szakavatott Sony rajongók viszont kiszúrtak néhány hibát: a nevezetes szimbólumok sorrendje eltér a megszokottól, formájuk sem olyan, mint az eredetieké. A klipben látható PlayStation igen csinos, de sajnos nem ilyen lesz a végleges - ezt a Sony America egyik illetékese is megerősítette. Amíg továbbra is a hivatalos bejelentésre várunk, rágcsálhatjuk az alábbi, rajongói trailer formájában elénk vetett csontot. Fincsi.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)