Hirdetés

Így dolgoznak együtt cicákkal a videojátékos trailerek magyar mesterei

|

Jópofa videót tett közzé a Digic Pictures, amiben bekukkanthatunk a kulisszák mögé.

Hirdetés

A magyar Digic Pictures számos videojátékhoz készített már látványos előzeteseket, és az Assassin's Creed Valhalla trailerével újból bebizonyították a srácok, hogy valódi mesterei ennek a műfajnak. Nemrég ismét friss videóval jelentkezett a csapat, ám ezúttal azt nézhetjük meg, hogyan dolgoznak együtt cuki négylábúakkal.

Hirdetés

A Digic Pictures által közzétett anyag hosszúsága még az egy percet sem éri el, de így is egész átfogó képet ad arról, miképp zajlik a munka a stúdióban, ha éppenséggel nem embereket, hanem macskákat kell digitálisan újraalkotni. Egyébként látszólag ez is nagyjából ugyanúgy működik, mint a valódi személyek lemodellezése, csak a cicáknak nyilván másfajta feladatokat kell elvégezniük.

Nektek melyik a kedvenc alkotásotok a Digic Pictures csapatától?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)