Hirdetés

Hysteria Hospital: Emergency Ward demó

|

Tölthető a Hysteria Hospital: Emergency Ward demonstrációs verziója, eseti játékosok előnyben.

Hirdetés

Egykori szenvedélyes Theme Hospital játékosok figyelem, letölthető a Hysteria Hospital: Emergency Ward kipróbálható verziója a kiadói feladatokat felvállaló Oxygen Interactive hivatalos oldaláról. Hetekkel korábbi írásunkban rápillantottunk játékmenetére és szerkesztői kombájnunkkal betakarítottunk néhány pillanatfelvételt a játék egyes verzióiból (erre nem hívtuk fel figyelmeteket, ugyanis mindegyik egyforma). A kifejezetten casual réteget megcélzó alkotásban megadott időn belül teljesítenünk szükséges a ránk kiszabott feladatokat. Ehhez minden eszközt és munkaerőt rendelkezésünkre bocsátanak, képességeinken múlik mihez kezdünk velük. Menedzsment játékelemeket is kapunk, azonban az elnagyolt grafika láttán túlzott mélységekre nem nagyon számítunk. De félre a találgatásokkal, teszteljétek és véleményezzétek a valamivel több mint 74 megás Hysteria Hospital: Emergency Ward demót.

Hysteria Hospital: Emergency Ward demó letöltése

hysteria-hospital-emergency-ward__9.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)