Hirdetés

[HW] Új alaplaptípus a VIA-tól

|

Az energiatakarékos rendszereiről és különleges megoldásairól ismert, aprócska processzorgyártó megint meglepte a szakmát, ezúttal egy pico-ITX nevezetű kialakítással. Míg legtöbbünk gépe ATX, esetleg BTX szabványú, addig kis eszközökbe ilyen szolgáltatásokat nyújtó, hatalmas méretű, fogyasztású és hődisszipációjú lapok feleslegesek.

Hirdetés

A megdöbbentő méretű, 72mm x 100 mm-es lap nanoBGA2 tokozású processzorokat fogad, pl. a cég Eden-jét, akár 1.5 GHz órajelig. Egy SO-DIMM slotot kapott, 400/533 MHz-es DDR2 memória számára, ebből maximum 1GB-ot fogad. A VX700 chippel kiegészített megoldás UniChrome Pro II VGA-t integrál: ez hardveresen gyorsítja az MPEG-2, MPEG-4 és WMV9 kódolást, továbbá kompozit és S-Video kimenetekkel is ellátták. Háttértárak tekintetében 1 PATA és 1 SATA csatlakozója van, hangkártyája 8 csatornás analóg kimenetű. 10/100 Mbit-es hálózati csatoló és maximum 4 USB 2.0 csatlakozás zárja a sort.
Végül néhány kép, egyenesen a gyártótól:


A cg ITX lapjainak sszehasonltsa


Kicsike oldalrl


Kicsike fellrl
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)