Hirdetés

Hunt: Showdown - a Crytek legújabb játékáról mesél

|

Az új fejlesztői napló a Hunt pályafutására koncentrál, de jutott bele egy kis játékmenet is, amit eddig még nem láthattunk. Érdemes sasolni.

Hirdetés

Az E3-on bemutatott Hunt: Showdown gameplay egészen meggyőző volt, de azóta nem igazán tudtunk meg sok újat a Crytek címéről. Viszont most érkezett egy vadonatúj videó, amin ismét láthatjuk az ígéretes alkotást, és megszólal néhány fejlesztő is a projekt kapcsán.

Hirdetés

Először 2014-ben tűnt fel a Crytek játéka, ám akkor még Hunt: Horrors of the Gilded Age néven, és egészen más koncepciót kínált a játékosoknak. Azóta sok minden történt a stúdiónál, az új fejlesztői naplóból pedig az is kiderül többek között, hogy miért döntöttek a srácok a Hunt átalakításán. Ráadásul új játékbeli jelenetek is vannak benne, tehát mindenképp érdemes ránézni.

Nektek hogy tetszik eddig a Hunt: Showdown?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)