Hirdetés

Hosszabb és komolyabb lesz a Fable 2

|

Maga a Lionhead Studios tett közzé egy kis irományt, hogy mi is zajlik épp a stúdió azon részében, ahol a Fable 2 fejlesztése zajlik. A csapat egyébként külön is költözött, hogy senki ne zavarhassa meg a munkát (nyilván más volt a fő indok). A cikk azért született, mert elérkeztek egy mérföldkőhöz a fejlesztés során: közölték a játékot majdan kiadó Microsoft Game Studios vezetőivel a tervezett elkészülési időpontot. Jelenleg nagyjából hetvenen dolgoznak a projekten, de igazából még csak a tartalmi gyártás kezdődött el, vagyis készülnek a textúrák, a dizájnerek rajzai alapján épülgetnek a pályák, a karakterek, stb. A történet ezúttal is aprólékosan kidolgozott lesz. Ez a gyakorlatban úgy formálódik, hogy a sztoriért felelős emberkék beülnek a tárgyalóba és naphosszat vitáznak a jelentéktelennek tűnő részleteken. Minden felmerülő kérdést megvitatnak és kizárják a felesleges szálakat. Ebből alakul majd ki végül a karakterek cselekedetei, s csak ezután írhatók meg a dialógusok. Nos, ez a rész már nagyjából megvan. A Fable 2 ötszáz évvel az első rész története után játszódik, így a környezet jelentős változáson esik át. Ami talán a legjobb, hogy jóval hosszabbra nyúlik a történet, ami remélhetőleg a játékidőre is jótékony hatással lesz, valamint a hangulat is valamivel érettebb lesz.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)