Hirdetés

Horribilis mennyiségű Modern Warfare 3 DLC várható

|

Valószínűleg az Activison illetékeseire is hatással volt a szeszélyes időjárás, a Modern Warfare 3-hoz tervezett havi DLC csomag még tőlük is sok.

Hirdetés

Az Activison a tegnapi nap folyamán hivatalosan is megerősítette, hogy az elkövetkezendő 9 hónap (januártól szeptemberig) során havi rendszerességgel letölthető pályacsomagot ad majd ki a Modern Warfare 3-hoz.

Értelemszerűen legelőször a Call of Duty: Elite tagok szerezhetik majd be a tartalmakat, a prémium felhasználók pedig ingyenesen részesülhetnek a jóból. A legelső DLC január 24. napján válik elérhetővé Liberation és Piazza néven, ebben megkapjuk az imént említett multis térképeket. 2012 első negyedévében további négy letölthető csomag jön, a következő kettőre információink szerint március körül számíthatunk. További érdekesség, hogy a kilenc hónap elteltével a megjelent DLC-ket egyszerre is megvásárolhatjuk majd a Modern Warfare 3: Content Collection fantázianévre hallgató kiadásban - nem csak Elite tagok is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)