Hirdetés

Holnaptól évértékelünk a GSO-n!

|

Ahogyan az év végén lenni szokott, mindenki értékel mindenfélét. Mi sem fogunk kimaradni ebből a hisztiből.

Hirdetés

Ahányan vagyunk, annyiféleképpen éltük meg ezt az évet. Kinek jót, kinek rosszat hozott, de mindannyiunknak van véleménye róla. Holnaptól olvashatjátok szubjektív értékelőnket, melyben minden nap a GameStar csapat más és más tagja fogja elregélni, hogy milyennek látta ezt az évet. Sőt, a GSO-ra is hírező figurák még azt is elárulják, hogy kik a kedvenc kommentelőik, de megsérteni senkit nem fogunk, így a nem kedvencekről mélyen hallgatunk.

Terveztünk egy kis köpködős, kommentekből összeállított szösszenetet is összehozni, de sajnos rájöttünk, hogy ahol igazán szidták egyesek az anyánkat, ott minden ki lett moderálva, így nem maradt semmi az utókornak. Nem magunk miatt történt a moderáció, hiszen mi bírjuk a kritikát, mint magyar szürke a ridegtartást, hde gondolnunk kell a szelídebb lélekkel megáldott GSO tagokra is, akik esetleg azt gondolnák, hogy ide csak trágár egyének járnak. Azonban ez a projekt még nem hűlt ki teljesen, de erről később.

Holnaptól tehát szubjektív összefoglalókat olvashattok, olyan nagyszerű emberek megfogalmazásában, mint minden vagyonőrök legvagyonőrebbike, azaz Chavalier, vagy a salgótarjáni kihelyezett ügynökünk, Paca. De elmondja véleményét a nyugalom hazai terjesztője, Gyu, és a még tőlünk is csinosabb Gyakornok Dóri. Ám a lista nem teljes, de ahogy múlnak a napok, úgyis látni fogjátok, hogy éppen ki van napirenden. Tehát ne feledjétek, Szubjektív Évértékelő 2011. holnaptól, a GSO-n. Ójeeetapsováció!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)