Hirdetés

Hogyan csukassuk le magunkat Jack Thompsonnal

|

Amikor a Take Two végre helyére tette Jack Thompsont, azt remélhettük, hogy a játékosvilágnak végre lesz egy kis nyugalma. Hát nem így történt.

Hirdetés

Úgy látszik, egy vicces 14 éves srác úgy vélte, hogy ha JT unatkozik, akkor valamivel le kell foglalni, így írt neki egy levelet, amelyben kifejtette, hogy meg fog ölni 20-30 embert a Berkeley egyetemen, és szeretné az ügyész segítségét kérni a fegyver kiválasztásában.
Persze a fiú ezt láthatóan nem gondolta teljesen át, mivel Thompson abból a lendületből ráküldte a rendőrséget, akik egy alapos házkutatás után végül elengedték a kölyköt, mert nem találtak fegyvert nála, valamint nyilvánvalóan nem is állt szándékában véghezvinni a levélben leírtakat, csak viccesnek érezte a provokációt.
Az esettel az a gond, hogy Jack Thompson megint nyeregben érezheti magát, mivel mostantól tud azzal példálózni, hogy sikerült lecsukatnia valakit.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)