Hirdetés

Hogy lesz még menőbb egy gyerekjáték?

|

Colin Furze ránézett a műanyag puskákra, és elképzelte, hogy milyen is lenne felrobbantani velük egy erdőt.

Hirdetés

Az ártalmatlan tapadókorongos lövedékeket szóró nerf gunokat imádják a gyerekek, de valljuk be, ha a mi kezünkbe kerül egy ilyen, mi is lövünk vele mindenre, ami csak a közelben van. Nem biztos, hogy ugyan ezt csinálnánk, ha a lövedékek robbannának.

A lenti videó mutatja, hogy mi történik, ha egy 34 éves, kreatív felnőtt ember kezébe kerül egy gyerekjáték. Colin Furze fogta a játékot, aztán kiment az erdőbe, hogy ott gyakorolja íjásztudását. Csak célpontokra lőtt vele, és természetesen mindenféle sérülés vagy komoly kár nélkül megúszta a mutatványt, de ettől még hihetetlenül menővé tette a műanyag játékot.

Egy pillanatra Barney szellemét is éreztük.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)