Hirdetés

Hivatalos: jön a Death Stranding 2, iszonyú bizarr az első előzetes

|

Hideo Kojima bejelentette a Death Stranding folytatását, amiben sokan visszatérnek, de lesznek változások.

Hirdetés

Borítékolható volt, hogy Geoff Keighley kedvenc játékfejlesztője, Hideo Kojima valamilyen formában tiszteletét teszi majd a The Game Awardson is, de nála nem lehet tudni, hogy csak beköszön, bejelenti a következő játékát, vagy azt közli, hogy podcastot indít. Most a középső teljesült: kiderült, hogy a Kojima Productions hamarosan elhozza nekünk a Death Stranding 2-t (avagy ahogy most hivatkoztak rá, a DS2-t).

Természetesen ezt egy olyan trailerrel jelentették be, ami tele volt elemeznivalóval, utalásokkal, bizarr pillanatokkal.

Hirdetés

Az nyilvánvaló, hogy a játék az első rész eseményei után játszódik, nem is kevéssel: Norman Reedus karaktere, Sam Porter Bridges megőszült, a Lea Seydoux által megformált Fragile pedig levágta a haját. Biztos, hogy szerepet kap majd Elle Fanning és Shioli Kutsuna, valamint visszatér Troy Baker is. Láthatunk nagyobb babát, polipbabát, meg mindenféle furcsaságokat.

Kojima elmondta, hogy már a covid előtt kész volt a sztori, de aztán teljesen újraírta, nehogy véletlenül valóra váljon, amit elképzel. Megjelenési dátum még persze nincs.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)