Hirdetés

Hivatalos: II. világháborús Marvel-játék jön Amerika Kapitánnyal és a Fekete Párduccal

|

A projekt élén az első három Uncharted rendezője, Amy Hennig áll.

Hirdetés

Tavaly októberben derült ki, hogy egy AAA-kategóriás Marvel-játékon dolgozik az Uncharted szériát is jegyző Amy Hennig: a Marvel Entertainment és a Skydance Media együttműködésében formálódó projektről akkor annyi derült ki, hogy egy történetközpontú akció-kalandjátékról van szó, majd nem sokkal az első Disney & Marvel Games Showcase előtt kiszivárgott a meglepetés: ezek alapján egy második világháborúba kalauzoló alkotásra számíthatunk két jól ismert karakterrel a fókuszban. 

A livestream során pedig valóban le is leplezték az említett, ám egyelőre cím nélküli projektet. A titokzatos Marvel-játék a második világháborúban játszódik, Amerika Kapitány és a Fekete Párduc fognak össze, hogy megküzdjenek a Hydra erőivel.

Hirdetés

A nyúlfarknyi videóból azonban kiderült, hogy nem csak ketten fognak harcolni, hanem négyen, erre utal a megvillantott szlogen is: "négy hős, két világ, egy háború". Amerika Kapitány és a Fekete Párduc mellett a Sgt. Fury and his Howling Commandos képregényekben megismert Gabe Jones, valamint Vakanda királynője, Nanali kerülnek bele a játéka. Amy Hennig azt már elárulta, hogy nem lesz kooperatív mód, ami a négy főhős tükrében elsőre furcsa döntésnek tűnik.

Nézzétek meg a hangulatos ízelítőt ti is: 

Sajnos semmi mást nem tudtunk meg Amy Hennig újdonságáról, így a műfaját és a platformokat sem ismerjük (a PC, PlayStation 5 és Xbox Series X|S trió azért eléggé esélyes). Egy Amerika Kapitány-Fekete Párduc kombóval viszont nem lehet mellélőni, nemde?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)