Hirdetés

Hitman Absolution - A Profession Edition tartalma

|

Egy jó bérgyilkosnak olyannyira szüksége van a megfelelő kellékekre, mint amennyire egy eltökélt rajongónak a Hitman relikviákra.

Hirdetés

A Square Enix pedig jól tudja, hogy a rajongóknak mire fáj a foga, ezért előhozakodott a Hitman Absolution Profession Edition kiadással, amely egyetlen magára valamicskét is adó játékos gyűjteményéből sem hiányozhat.

Miután sikerült eldönteni egy tetszetős videó segítségével, hogy csendes, lopakodós, avagy durr bele, vérengzős ügynökök leszünk, érdemes egy pillantást vetni az elengedhetetlen rajongói kellékekre is, avagy látóidegeinkkel befogadni a Hitman Absolution különleges kiadását.

A Profession Edition névre hallgató csomag a következőket tartalmazza:

- A Hitman Absolution játék dobozban

- Art book Tore Blystad közreműködésével

- Így készült DVD

- Agency Gun Pack DLC

A Hitman Absolution az IO Interactive fejlesztésében még idén bemutatkozik a nagyérdeműnek PS3, X360 és PC platformokon egyaránt, de a Profession Edition ára és megjelenése továbbra sem világos.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)