Hirdetés

Hired Guns: The Jagged Edge - gameplay videó

|

A Jagged Alliance legújabb epizódját láthatjuk mozgásban, a most érkezett videónak hála.

Hirdetés

Mivel a franchise és a nevek körül van kavarás rendesen, ezért most nem is nevezem meg a gyermeket pontosan. Jagged Alliance 3 ugye nem lehet, mert azt az oroszok vagy fejlesztik, vagy nem. Minden esetre jó kis gammának ígérkezik a hamarosan megjelenő Hired Guns. Legye a neve akár Hired Alliance Jagged 3D Guns, én akkor is tolni fogom orrvérzésig. Hacsak persze a fejlesztők, oltári pimasz módon, valami ratyit hoznak össze. Erre szerencsére kevés az esély, a demó jóvoltából már minden rajongó kipróbálhatta a játékot, és megállapíthatta, hogy biza nem lesz ez rossz. A videót megtekintve mondjuk feltűnik, hogy az ellenséges MI nem valami über, de hátha ez még a demóból van. Esetleg max nehézségen magához tér az ellen, könnyű fokozaton úgyis csak nokdelik tolják. A körökre osztott harcrendszer hálaistennek nem sokat változott, a célzás viszont ötletes! Akarom, MOST!




Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)