Hirdetés

Hihetetlen gépezet a böngészőben

|

A mai játéközön ajánló a logikai játékok szerelemeseinek nyújt nagyszerű szórakozást.

Hirdetés

Aki játszott már az Incredible Machines valamelyik részével, annak ismerős lesz a mai játéközönről érkezett játék. A cél, hogy a zöld bigyó koccolja a céltáblát. Ennek eléréshez különféle érdekesebbnél érdekesebb kütyük állnak a rendelkezésünkre. Van amelyik új pályára állítja labdacsunkat, van amelyikről lepattan egy bizonyos irányba, és van amelyik csapdába ejti. Az számítógépes adaptációk természetesen jóval többféle ötletes szerkezettel csalogatják a vásárlókat, de néhány pálya kivégzése, majd az egyik való 2 óra szenvedés után kijelenthetem, hogy azért a Blueprint készítőnek sem kell a szomszédba menni egy-két jó ötletért. Nosza, pattogjon mindenki vadul, kérkedni pedig kommentben tessék.(katt a képre)

Ez még elég egyszerű feladvány...

 

labda1.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)