Hirdetés

Mi készül a Kojima Productions háza táján?

|

Mindenki tátott szájjal várja, hogy mi lesz Hideo Kojima következő a játéka, de a mester egyelőre még csak az alapoknál tart.

Hirdetés

Örömkönnyekben törtek ki a játékosok, amikor kiderült, hogy a Konamival való nézeteltérés után újra stúdiót alapított Hideo Kojima, ahol ezúttal már tényleg olyan játékot csinálhat, amilyet csak akar. Néhány régi ismerős is újra bekerült a képbe, szóval már tényleg nagyon szeretnénk tudni, hogy a játékipar egyik legszokatlanabb figurája mivel áll elő legközelebb.

A Hideo Tube legutóbbi epizódjában Kojima végre egy kicsit mesélt arról, hogy hol tartanak, habár elmondása szerint még nem igazán van miről beszélni: "Az emberek a játékokról akarnak hallani, mi meg már megint filmekről beszélünk. A stúdió még csak most alakult, szóval még nem sokat tudunk mondani. Már elkezdtünk tervezgetni, de még nincs elég csapattársunk, nincs kész a stúdió."

Kojima arról is beszélt, hogy milyen embereket keresnek éppen a stúdióba: "Egyszerűen szólva egy kis csapatot szeretnénk, akik energikusak és képesek inspirálni egymást. Inkább csapattársakat keresünk, mint alkalmazottakat. A kor, a nem és a származás egyáltalán nem számítanak."

Úgy néz ki, hogy egy kicsit még várnunk kell arra, hogy tényleg lássunk valamit a csapattól, de kíváncsian várjuk, hogy mi sül ki ebből. Ti mire számítotok? Milyen játékot látnátok szívesen Kojimáéktól?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)