Hirdetés

Hideo Kojima egy második projekten is dolgozik a Death Stranding 2 mellett

|

Kojima stúdiója keményen pörgeti a melót, a Death Stranding folytatása mellett egy teljesen új címen is munkálkodnak.

Hirdetés

A játékvilág egyik legismertebb művésze előbújt az irodájából, hogy egy kellemes év végi köszöntés keretében emlékeztessen bennünket a Kojima Productions készülő projektjeire. Első körben nyilván a Death Stranding 2-ről beszélt, de itt nem állt meg a sor.

Kojima ugyanis megerősítette azt, amit már mind sejtettünk: a Death Stranding folytatása bizony nem az az Xboxszal karöltve készülő cím, amit korábban már beígért nekünk.

A mester együtt dolgozik a zöld csapattal, hogy egy újszerű, felhő-alapú élményt hozzon majd a játékosoknak, erről pedig jövőre fog bővebben beszélni. Ennek fényében majdnem biztos, hogy 2023-ban játszani nem fogunk vele, de legalább az majd kiderült, hogy miről is van szó.

Hirdetés

Íme a köszöntés:

Jó esély van rá, hogy az Xbox-cím az Overdose lesz, amiről először június végén hallottunk bennfentes pletykákat. Akárhogy is, jövőre le fog hullani a lepel.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)