Hirdetés

Heti mozipremierek 12.10-12.17.

|

Már javában tart a december, mégsem láttunk túl sok friss karácsonyi filmet idén. Nem baj, Karácsonyig van még idő bepótolni a hiányt.

Hirdetés

Gondolom, az ünnepek alatt közületek legtöbben inkább otthon tartózkodnak, vagy legalábbis lakásban, házban, ahol együtt élvezi a család a finomabbnál finomabb kajákat, na meg a meglepetéseket, amik között bizonyára helyet kap pár videojáték is. Aki viszont úgy dönt, hogy ellátogat a mozikba, annak csak jövő héten tudunk szolgálni az akkori kínálattal. Most inkább nézzük az aktuális filmeket.

Aki szereti a High School Musical vagy Step up típusú filmeket, esetleg az American Idol-stílusú műsorokat, annak érdekes lehet a Fame - Hírnév (persze a többieknek is, de főleg nekik). A mozi egy 1980-as musical feldolgozása, mely anno egy Oscar-díjat is bezsebelt. A történet főszereplői tinédzserek, akik igyekeznek minél többet megtenni a siker érdekében, ki-ki a maga műfajában. Vannak táncosok, énekesek, valamint színészek is, kiknek sorsáról a tanári kar dönt, de természetesen nem csak úgy hirtelen csöppennek bele a verseny végét jelentő értékelésbe, előtte hosszas felkészülés vár rájuk. Egy ilyen film mit sem érne romantikus szál, valamint modern zenék nélkül, így ezeket is megtalálhatjuk szép számmal.

Következő filmünk egy magyar mozi, a Poligamy, melynek főszerepében Csányi Sándor, illetve Tompos Kátya alakít. Egy fiatal pár áll a történet középpontjában, akik már öt éve boldogítják egymást. Most végre összeköltöztek, de mégsem minden tökéletes: Lilla túl komolyan gondolja, már az esküvőről és a gyerekekről álmodozik, míg András akarata igencsak kétes. Lilla egyszercsak közli Andrással, hogy babát vár. András ennek hatására még jobban megzavarodik, és másnap egy számára ismeretlen, ám felettébb csinos hölgy mellett ébred. Ezután egyre több lánnyal kerül közeli viszonyba a létező összes módon.

Heti utolsó filmpremierünk a török-francia-német dráma, mely az A tejesember néven található meg. A főszereplő a frissen érettségizett Yusuf, akit azonban sajnálatos módon nem vesznek fel az egyetemre. Yusuf nagyon szeret verseket írni, és egyik művét meg is jelenteti egy folyóiratban, azonban sem ez, sem az édesanyja tejbiznisze nem működik jövedelmezően. Nem sokkal később a fiú megtudja, hogy anyjának viszonya van, ez nem tesz jót a lelkének, s erre az is rátesz egy lapáttal, hogy behívják katonának. Nem a legszerencsésebb fickó, azt meg kell hagyni, de ennek ellenére remélhetőleg sikerül neki állva maradnia.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)