Hirdetés

Heti mozipremierek 06.17-06.24.

|

Lassan már végre hivatalosan is elkezdődik a nyár mindenki számára.

Hirdetés

Nagy ráérésetekben két új filmet tekinthettek meg, melyek közül mindkettő jó szórakozásnak ígérkezik.

Annak ellenére, hogy a magyar címet ismét sikerült alaposan elbaltázni, a HA/VER egyáltalán nem lett rossz film. A filmben néhány tipikus kockával találkozhatunk, akik a képregények világát oda-vissza ismerik. Történetünk főszereplője Dave, aki úgy dönt, megvan a kellő tudása ahhoz, hogy szuperhős váljék belőle. Fel is készül, ahogy kell: belebújik zöld ruhájába, s felveszi a Kick-Ass nevet. A gond csak azzal van, hogy szuperképességek hiányában nem egyszerű a dolga, ráadásul elég sokat szerencsétlenkedik. Hamarosan társakra lel egy apuka és lánya szerepében, viszont új ellenfele is akad, mégpedig maga a helyi maffia főnöke.

Miután a Toy Story első két részét átrakták 3D-be, a teljesen új Toy Story 3 is látható a mozivásznon. Andy felnőtt, nincs már ideje Woody-val és társaival foglalkozni. A játékoknak így, a Sunnyside Óvoda lesz új lakhelyük, ahol elsőre úgy tűnik, elég törődést kaphatnak. Azonban ez nem teljesen igaz, hiszen a törődés helyett leginkább szenvedéssel kell szembesülniük a rakoncátlan kölyköknek hála, emellett megtudják, hogy Andy már keresi őket. Meg akarnak szökni az óvodából, így szövetkeznek az ott élő játékokkal, hogy így hajtsák végre tervüket. Egymást segítve akarnak kijutni, ám új barátaik között van, akinek más a célja.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)