Hirdetés

Heti mozipremierek 04.15-04.22.

|

Két új filmet tekinthettek meg a héten, melyek közül legalább az egyiket mindenképp érdemes.

Hirdetés

Eljött az, amire közületek is sokan vártak: A titánok harca a mozivásznakra kerül itthon is! Emellett lesz még egy cseh film, kezdjük is azzal inkább, hogy fokozódjanak a kedélyek.

Szóval, ahogy azt mondtam, egy cseh filmdrámát is megtekinthetnek a mozik látogatói, amely a Nem félünk a farkastól? címen található meg. A film főszereplője Terezka, egy óvodás kislány, aki boldogan éli egyszerű életét. Egyszercsak azt veszi észre, hogy az őt körülvevő felnőttek furán viselkednek. Barátja, Simon rendelkezik egy elmélettel a jelenségről: a földönkívüliek eljöttek a lány anyukájáért, s kicserélték őt. A két fiatal ezért minden igyekezetével azon van, hogy felfedje a valóságot, s visszaszerezzék Terezka anyukáját.

És akkor most jöjjön valami egészen más. A titánok harca egy 1981-es, meglehetősen sikertelen film újragondolása, melynek főszereplője Perszeusz, aki istenek fia, de emberi kéz által kapott nevelést. Hádész, az alvilág istene igyekszik megkeseríteni az ő és családja életét. Elhatározza, hogy kisebb sereget toboroz, s megállítja Hádész pusztítását, mielőtt az átvenné a hatalmat Zeusztól. A főszerepben az Avatarban és a Terminator 4-ben már bizonyított Sam Worthington-t láthatjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)