Hirdetés

Hétfői akció - Uncharted 2: Among Thieves

|

Nathan Drake díjnyertes közbülső kalandja egy napig olcsóbb a kincsvadászok számára.

Hirdetés

Az Uncharted 2: Among Thieves már-már túlzott elvárásoknak kellett megfeleljen megjelenésekor, hiszen elődje gyakorlatilag a semmiből felbukkanva játszi könnyedséggel múlta felül az évtizedes múlttal és komoly beágyazottsággal rendelkező Tomb Raider sorozat legsikerültebb epizódjait is.



Az Uncharted trilógia hőse, Nathan Drake az első részben őse, Sir Francis Drake kincsét kereste, a folytatásban már Shambala városa után kutat a Himalája csúcsai között. Az Indiana Jones filmek legjobb pillanatait idéző, sőt számos esetben felül is múló, mindvégig izgalmas és fordulatos történet mellett a széria történetében első alkalommal többszereplős játékmódok is vártak a rajongókra.



A jól megérdemelt siker nem maradt el, az Uncharted 2: Among Thieves szebb, jobb és tartalmasabb lett, mint az Uncharted: Drake's Fortune. Eladási mutatója már ötmillió példány környékén jár, miközben mintegy száz Év Játéka díjat sikerült bezsebelnie. Köztük a 2009-es Spike TV Video Game Awards legjobb játékának járó díjat, amiről idén épp hogy lemaradt az Uncharted 3: Drake's Deception a The Elder Scrolls V: Skyrim című szerepjátékkal szemben.



Az Uncharted 2: Among Thieves a mai napon 6990 Ft helyett 5490 Ft-ért vásárolható meg a MEEX Games webshopjában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)