Hirdetés

Helyzetjelentés érkezett a Skate 4 kapcsán

|

Életjelet adtak magukról a fejlesztők, de a rajongók valószínűleg sokkal többre számítottak.

Hirdetés

Sok éve már annak, hogy az Electronic Arts új Skate játékkal lepte meg a virtuális gördeszkázás rajongóit, így nagy volt az öröm, amikor tavaly hivatalossá vált, hogy készül a sorozat folytatása. Sőt, az EA még egy külön stúdiót is alapított a Skate 4 miatt a Full Circle képében, és a fejlesztők nemrég hoztak is nekünk egy helyzetjelentést, ami sajnos nem bővelkedett új információkban.

A Full Circle csapata egy friss videóban adott életjelet magáról, így megerősítve azt, hogy továbbra is készül a következő Skate. A reakciókkal és színfalak mögötti részletekkel megpakolt anyag nem túl informatív, így nem derült ki belőle például az, hogy mi lesz a folytatás hivatalos címe, vagy épp az, hogy mikor számíthatunk a megjelenésére.

Hirdetés

Gameplayt sem hoztak nekünk a srácok ezúttal, de legalább megtudtuk, hogy van már olyan, aki látta a Skate 4 játékmenetét. Ez is valami.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Rossz hír továbbá, hogy sajnos a héten esedékes EA Play során sem kerül majd reflektorfénybe a játék, úgyhogy várunk türelemmel, hátha addig lesz Tony Hawk's Pro Skater 3+4, vagy valami hasonlóan jó.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)