Hirdetés

Itt az Epic következő ingyenes játéka, mondd el a szomszédnak is!

|

Az év utolsó előtti napján egy túlélőhorrorba oltott lopakodós játékot kapunk ajándékba.

Hirdetés

Ajándék lónak ne nézd a fogát - tartja a mondás, és ezt az örök érvényű igazságot érdemes észben tartani, amikor szembesülünk az Epic Games által adott ingyenes játékok hullámzó minőségével. Magyar idő szerint december 31-én 17 óráig a rövid idő alatt sorozattá bővített (készült előzmény és egy többjátékos mellékszál is) Hello Neighbort tudjátok bezsákolni.

Hirdetés

A lopakodós játékok és a túlélőhorror találkozásából született alkotásban egy kisfiú bőrébe bújva kell beslisszolnunk a magának való szomszéd otthonába, hogy leleplezzük sötét titkait. Aki nem riad vissza egy kis bújócskától és szerencsét próbálna, innen tudja letölteni.

Mit gondoltok, mi lesz a holnapi ajándék?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)