Hirdetés

Hellgate: London - Segítség érkezik?

|

A Blizzard North szökevényeinek első játéka nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, s ezzel bukásra ítélte alkotóit.

Hirdetés

Ha valakitől, akkor pontosan Bill Roper-től és társaitól várhattuk jogosan, hogy megdönti a Diablo széria évtizedes uralmát, s új királyt, mi több császárt ültet a trónra.
A várakozásokat azonban sokszor követi csalódás, s ezúttal sem történt meg a csoda. Szó se róla, nem lett rossz játék a Hellgate: London, de képtelen volt megfelelni a vele szemben támasztott elvárásoknak, s hiába beszélhetünk viszonylagos sikerről Ázsia keleti féltekén, ha mindenütt máshol csúfos pofáraeséssel ért véget a történet. Jobban mondva, csak akkor kezdődött el a vég, amit kisebb-nagyobb foltozgatások, a jogok ide-oda vándorlása, majd a fejlesztőcsapat túlnyomó többségének lepattintása követett.

hellgate.jpg


A Mythos (másodhegedűs projekt) befagyasztása és a rajongótábor számára minden bizonnyal tragikus hírek után már csak azt várták, mikor állnak le a Hellgate szerverei is.
Érdekes, hogy a legsötétebb órákban mindig feltűnik egy halvány reménysugár - ezúttal a Namco Bandai (az eredeti kiadó volt az EA-vel karöltve) képében -, s kétségbeesést újra felváltja a hit.
Nos, mint azt a játék hivatalos fórumán olvashatjuk, a Namco igyekszik mindenkit megnyugtatni, hogy rövid távon nem kell a szerverek leállításától tartanunk. Jelenleg ők is tájékozódnak, s amint lesz mit bejelenteniük, minden lehetséges fórumon megteszik. Ha komoly változásokról lenne szó, arról előre értesítik a közösséget. Türelmet kérnek, amíg megpróbálnak olyan megoldást kiötölni, ami a rajongók elégedettségére szolgál.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)