Hirdetés

Helldivers - ezért ne hagyd, hogy lemerüljön a kontroller

|

Érdekes, akár még feature-nek is tekinthető bug jelentkezett a nemrég megjelent Helldivers játékosainál.

Hirdetés

A PlayStation Plus játékok egy kicsit elnyomták az új megjelenéseket,  így a Helldivers megjelenését sem övezte olyan nagy felhajtás.

Pedig a PlayStation 4-re, PlayStation 3-ra és PlayStation Vitára is elérhető, ráadásul a platformok között co-opban bármilyen variációban játszható játék határozottan jó lett, néhány apróság viszont megnehezíti a játékosok dolgát. Több bug is előidézi az adott karakterrel elért eredmények törlődését, ezek közül a leggyakoribb már-már a halál metaforája lehetne: ha lemerül a kontroller, a karakternek annyi. A helyzet úgy néz ki, hogy miután a kontroller megadja magát, a játék egy 1-es szintű karaktert rak be, és ha a játékos a mentett állás visszatöltése helyett elmegy a következő ellenőrzőpontig, a mentés felülíródik. Az Arrowhead már dolgozik az 1.03-a patch-en, ami egyebek mellett ezt a problémát is orvosolja, addig pedig próbáljátok életben tartani a DualShockokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)