Hirdetés

Heavy Rain - Gameplay trailer

|

A Heavy Rain az idei év egyik legnagyobb durranásának ígérkezik, amit alátámaszt az alábbi videó is.

Hirdetés

A Heavy Rain nem szimpla kalandjáték lesz, az már tuti. Erre már a Quantic Dream neve alapból garancia, hiszen a Fahrenheit óta tudjuk, hogy nem semmi fejlesztőcsapat. A Heavy Rain azonban olyan szintre emeli a játékélményt, amilyet eddig nem láthattunk még.

A szinte teljesen filmszerű élményhez hozzájárul a forradalmi irányítás, a lélegzetelállító grafika, és a szerteágazó, dinamikus sztori. Főhőseink akár el is halálozhatnak, és aki igazán Heavy Rain rajongó, az csak a megjelenés után érkező DLC-k segítségével értheti meg teljesen a sztorit. Sok a duma, viszont ez a játék az, amit játszani kell, vagy amíg meg nem jelenik, legalább nézni. Videó on.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)