Hirdetés

Hearts of Iron: Arsenal of Democracy bejelentve

|

Rajongókból formálódott csapat munkáját adja ki rövidesen a Paradox Interactive.

Hirdetés

A stockholmi kiadó bejelentette, hogy önálló játékként, még decemberben piacra dobja a Hearts of Iron: Arsenal of Democracy című alkotást.



A népszerű hardcore stratégiai sorozat - amely mellett még a Panzer General is gyerekjátéknak tűnik - következő epizódja egy elszánt rajongókból összeállt újonc fejlesztőcsapat, a BL-Logic munkája. Lennart Berg projektvezető szerint munkájuk gyümölcse olyan lesz, mintha szteroidokon hízlalták volna a Hearts of Iron 2-t.



Az Arsenal of Democracy részletesebb felbontást, új küldetéseket, életszagúbb harctéri viselkedést, átdolgozott harci mechanikát, új technológiákat, módosított kémkedést, hozzár javított kezelőfelületet, részletekbe menő gazdasági rendszert, átdolgozott mesterséges intelligenciát, a moddolás szabad lehetőségét, valamint négy új kampányt kínál.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)