Hirdetés

Szavazz: szerinted melyik a legjobb karakter a Hearthstone Monster Hunt módjában?

|

Szerinted Houndmaster Shaw a legerősebb? Vagy Tokit élvezed a legjobban? Szavazz a cikkben!

Hirdetés

Kicsit több mint egy hete játszható a Hearthstone The Witchwood kiegészítőjének PvE játékmódja, a Monster Hunt, ami elsősorban abban különbözik a Dungeon Runtól, hogy az alap karakterek helyett 4 egyedi hőssel nyomulhatunk, akik eléggé megbolondítják a játékot.

Hirdetés

Tess például képes kitúrni már használt varázslatokat, amivel nemcsak erős lapokat szerezhet, hanem felfedhet ismeretlen Secreteket is, a tüzér Crowley pedig kap egy elpusztíthatatlan ágyút, amivel bombázhatja az ellenséges egységeket. Náluk kifejezetten jól működik, ha megpróbálod a Hero Powert erősebbé vagy gyakrabban használhatóvá tenni. Az én személyes kedvencem Toki, aki képes visszaforgatni az időt, ami nemcsak akkor jön jól, ha elrontottál valamit, hanem akkor is, ha RNJesus épp nem állt melletted, amikor a Firelands Portalból kiugrott valami. Na de nem akarlak titeket befolyásolni, szavazzatok inkább a kedvencetekről:

Kommentben pedig mondjátok el, mit gondoltok egyébként a Monster Huntról!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)