Hirdetés

Magyar eSport adás - Aztex maratont tart

|

A hazai StarCraft közösség egyik prominens tagja, Aztex kemény vállalkozásba kezdett. 24 órán keresztül szórakoztatja majd a csatornájára tévedőket.

Hirdetés

Az eSportban karriert építeni nem egyszerű dolog, főleg nem kis hazánkban. Vannak már kezdeményezések melyek reményt adhatnak a játékosoknak, és van már néhány arc, akik komolyan dolgoznak is a magyar eSportért. Egyikük Aztex.

Emberünk tavaly decemberben kezdett ismerkedni a Twitch.tv közösségével és azóta is rendszeresen megmutatja StarCraft II: Heart of the Swarm tudását a tanulni vágyóknak. Mai adása azért számít különlegesnek, mert 24 órán keresztül kívánja szórakoztatni nézőit, és nem csak protoss trükkjeivel akar villogni.

Hearthstone, Left 4 Dead, és sok minden más vár még azokra, akik becsatlakoznak az adásba. Ha szerencsések vagytok még játékokat is bezsebelhettek a műsor alatt.

Watch live video from aztexsc on www.twitch.tv

Sok sikert kívánunk a műsorhoz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)