Hirdetés

Hat percnyi Twisted Metal játékmenet

|

Újabb gameplay érkezett a lángoló fejű bohóccal fémjelzett játékból.

Hirdetés

Nem rég láthattunk egy bővített előzetest a Twisted Metalból, valamint új információkat is megtudtunk a multiról. Most pedig következzen egy új videó, több, mint 6 perces játékmenettel!

Twisted Metal - Juggernaut and Talon:

Nos, megnyugodhatunk: a játékmenet még mindig hihetetlenül pörgős és beteg. A videó alatt egyébként szemfülesek észrevehették, hogy a Twisted Metal 2. dallamai is megszólalnak. A játékmenetből kiderül, milyen is lesz a Juggernaut kamiont vezetni, vetünk egy pillantást a Black Rock Stadion pályára, kipróbáljuk a Talon helikoptert, és az egyik kis extra játékról is megtudunk egy keveset (embereket kell elütni életért, vagy eszközökért).

A Twisted Metal 2011. október 4-én érkezik, kizárólag PlayStation 3-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)