Hirdetés

Hamarosan álmaink esküvőjét is összehozhatjuk a The Sims 4-ben

|

A Maxis életszimulátorának következő DLC-je még ebben a hónapban megérkezik.

Hirdetés

Megszámlálhatatlanul sok tartalommal bővült 2014-es megjelenése óta a The Sims 4, játékos legyen a talpán, aki fel tudja sorolni az összes kiegészítőt - vagy esetleg rendelkezik minddel. A fejlesztőknek egyelőre eszük ágában sincs előállni egy ötödik résszel, bőven látnak még potenciált a továbbra is népszerű életszimulátor aktuális epizódjának bővítésében. Pár hónapja a szomszédok váltak életszerűbbé, most pedig a párok közös életének egyik legfontosabb napja és az arra való felkészülés kapja meg a megérdemelt reflektorfényt. 

Hirdetés

Jön ugyanis a My Wedding Stories, amelynek a legtöbb részlete ugyan kiszivárgott már a napokban, de a hivatalos megerősítés csak nemrég futott be. A csomag lényege egyszerű: ha szívünk választottja igent mondott a nagy kérdésre, neki is állhatunk tervezni az esküvőt. A fő attrakció előtt azonban tarthatunk eljegyzési partit, ahol elújságolhatjuk a nagy hírt a családnak és a barátoknak, szervezhetünk lány- és legénybúcsút, valamint összehozhatunk próbavacsorát is koccintással, beszédekkel, ajándékokkal, ételekkel és tánccal kiegészítve. 

Mindeközben nem szabad megfeledkezni a nagy eseményről sem. A feleknek ki kell választaniuk a tanújukat, kompromisszumra kell jutniuk a részleteket illetően, össze kell állítani a vendéglistát, kiválasztani a fogásokat, a tortát és a dekorációt, gondoskodni a ruhákról, valamint nem árt az időpontot és a helyet is meghatározni. Utóbbi elősegítésére bekerül egy új világ Tartosa néven, amely festői helyszínek tárházát kínálja tengerparti falutól az erdei tisztásig. A My Wedding Stories a világ különböző esküvői hagyományaiból merít, szóval sok ízlésnek megfelelő felhozatallal bír majd, és természetesen azonos neműek is egybekelhetnek, nincs megkötés. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

A mindent megpecsételő csók és az esküvői fogadás után pedig következhet a nászút, valamint ha valóban komolyan gondoljuk a fogadalmunkat, akkor évtizedekkel később meg is újíthatjuk azt. A DLC-be alaposabban is belenézhetünk majd február 11-én a Twitchen és a YouTube-on, a My Wedding Stories megjelenésére pedig február 17-én számíthatunk, PC-re. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)