Hirdetés

Hamarosan a God of War és a Ghost of Tsushima is megérkezhet PC-re?

|

A legújabb híresztelések szerint a God of War és a Ghost of Tsushima, vagyis a PlayStation 4 utolsó éveinek két kiemelkedő címe is elérhető lesz a jó öreg PC-n.

Hirdetés

Már tavaly augusztusban is arról lehetett hallani, hogy a Sony további PlayStation-exkluzív játékok PC-s portját fontolgatja, azóta pedig már be is jelentették a Days Gone PC-s kiadását, sőt a Sony-t vezető Jim Ryan elmondta, a jövőben mindenképpen folytatják a kezdeményezést, és még több PS-exkluzív jön számítógépekre. 

Egyelőre nem tudni, hogy mik lesznek a soron következő olyan PS4-es exkluzívok, amelyek idővel PC-re is megjelenhetnek, de egy szivárogtató nemrég bedobott négy kiváló címet is a kalapba. CrazyLeaksOnATrain az utóbbi nagyjából fél évben nem igazán használta Twitter-profilját, most viszont gyorsan elszórt pár elég fajsúlyos híresztelést. Ezek közül az egyik összesen négy darab PS4-es játék közelgő PC-s portjának belengetése volt.

Hirdetés

A God of War és a Ghost of Tsushima mellett a 2015-ös Bloodborne-t és a szintén 2015-ben megjelent Uncharted: The Nathan Drake Collectiont említette meg a szivárogtató a tweetjében. Kétségtelen, hogy mindkét játék remekül sikerült (a Nathan Drake Collection ugyebár az első három Uncharted felújított verzióit tartalmazza), és hatalmas öröm lenne az a PC-s játékosoknak, ha végre ők is kipróbálhatnak ezeket a kiváló címeket. 

CrazyLeaksOnATrain egyébként azt is belengette, hogy a Microsoft dolgozik valamiféle hordozható eszközön, amit hamarosan be is jelenthetnek. Tekintettel arra, hogy még a Sony is teljesen elengedte a PS Vita vonalat, végtelenül fura lenne, ha pont most ugrana bele a Microsoft ebbe a dologba, különösen úgy, hogy az xCloud miatt a cég számára gyakorlatilag minden androidos mobil és tablet saját hordozható eszköznek tekinthető.

Mindezek fényében különösen érdemes fenntartásokkal kezelni az alábbi négy PS4-es exkluzív esetleges PC-s portjának hírét is. A 2020-ban megjelent Ghost of Tsushima esetén különösen fura lenne, ha a közeljövőben PC-re is elhoznák a játékot, itt még az az indok sem játszik, mint a God of War esetében, ahol a közelgő, elvileg idén megjelenő második rész miatt vásárlócsalogató lenne az előzményt a lehető legtöbb játékoshoz eljuttatni - hasonló indokok állhattak a Horizon Zero Dawn portolása mögött is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)