Hirdetés

1 halott, 3 sebesült...

|

[BBSpot] Éppen 12 nap telt el azóta, hogy a nevadai tinédzser, Warren Botrey nem volt elégedett a neon fényekkel és az extra szellőző lukakkal, és halálos balesetet szenvedett, amikor a számítógépházának átalakítására használt acetilénfáklya meggyújtotta képregény-gyűjteményét, és az egész ház leégett. Ezúttal azonban a texasi Sean Whitman az áldozat. A súlyosan sérült szemtanúk szerint Sean azt akarta, hogy háza úgy nézzen ki, mintha megjárt volna egy háborús övezetet, ezért kivitték a ház mögé, és pisztollyal lőttek rá. De az így kapott lukak nem voltak elég nagyok a kellő szellőzéshez. "Ezután kint hagytuk Seant, és bementünk a házba még egy kis piáért. A következő pillanatban már az üvegszilánkokat húzgáltuk ki a szemünkből" - mondta az egyik túlélő, Fred Willis. A fent maradt romokból a rendőrség arra következtet, hogy Sean két propánpalackot erősített a házhoz, majd újra elkezdett lövöldözni. A robbanás óriási szellőzőlukat vágott a házba, de sajnos magába, Seanba is. "Nagyon sajnálom, hogy Sean meghalt, de azt gondolom, ezzel sikerült örök helyet kiharcolnia magának a Tuning Mennyországban" - tette hozzá Fred. Az NRA (nemzeti fegyvermániások egyesülete) elnöke, Charlton Heston úgy nyilatkozott: "Rendkívül sajnálatos a fiatal állampolgár halála, de remélem, mindenki megértette a tanulságot: nem a fegyverek ölik az embereket, hanem a felrobbanó propánpalackok!"

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)