Hirdetés

Halo Xbox One - már októberben érkezhet?

|

A Microsoft valószínűleg az E3-ig akart várni a következő Halo rész megjelenésének bejelentésével, de a Walmart most lehet, hogy keresztülhúzta a számításait.

Hirdetés

A Halo 5, vagy ahogy a Microsoft nevezi a Halo Xbox One biztosan megérkezik még ebben az évben, legalábbis a cég PR részlege ezt állítja. Phil Spencer azt írta twitteren, hogy minden Halo rajongónak leesik majd az álla, annyi bejelenteni valójuk lesz az E3-on ebben témában.

A Walmart weboldalán ma érdekes változás történt, előrendelhetővé vált ugyanis a Halo Xbox One, szállítási dátumként pedig október első napját jelölték meg. Ha mindezt elsőre nehezünkre esne elfogadni, a leírásban az olvasható, hogy a Halo 5, a Microsoft konzol-exkluzív játéka 2014 decemberében jelenik meg. Egy dolog biztos, hogy aki ezt kirakta, az ma nem kap puszit a főnökeitől.

Megerősítést természetesen még egyik oldalról sem kaptunk, így egyik időpontra sem érdemes egyelőre szabadságot kivenni. Az E3-on úgyis minden kiderül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)