Hirdetés

Half-Life 2: Episode Three - Új concept art?

|

Az új Half-Life 2 epizódnak tulajdonítja a világsajtó a most megjelent artworköt

Hirdetés

Nagy a mozgolódás manapság a Valve háza táján. Kezdtek mindjárt egy örömteli Portal 2 bejelentésnek, aztán folytatták azzal, hogy Mac-re is elkészítik a Left 4 Dead 1-2-t, a Team Fotress 2-t, illetve a Steamnek is lesz egy Apple változata. De mi a helyzet az Episode Three-vel?

Nem sok, legalábbis semmi hivatalos. Ám fű alatt mégis napvilágot látott egy érdekes artwork, amit érdeklődéssel nézegetve többen a Half-Life 2: Episode Three-ből valónak tartanak. Alapozzák mindezt elsősorban a képen látható „izére", aminek külleme nagyban hajaz az Episode Two Hunterjére, és egyébként is tényleg Half-Life-os. Szerintetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)