Hirdetés

'Hajnalt!

|

AZ az igazság, hogy bizonyos, rajtam kívülálló okok miatt nem tudtam elaludni, így aztán úgy gondoltam, megírom a mai beköszöntőt: aztán hátha megtámad az álom a késöbbiekben.

Hirdetés

December 29 nem épp arról híres, hogy ezen a napon milliószám jelentenek be játékokat, sőt, a szakma javarészt szabadságon van ilyenkor. Azonban szinte bizonyos, hogy jut mára is valami hírezni-való, aki pedig már az új évre készülget, ideje beszerezni a virslit, pezsgőt, lencsét és előkészíteni az új évi fogadalmakat (tudjátok, amit nem szokott betartani az ember...). Ezt a hátralevő alig több, mint 2 napot pedig töltsük el lehetőleg pihenéssel, hogy az újévi bulin nehogy elfáradjunk: hiszen a néphit szerint amilyen az új év első napja, olyan lesz az egész év is.

Mai viccnek egy kedves székely anekdota szerepeljen, amely egyik személyes kedvencem sok-sok éve:

Székely szekérrel megy az országúton. Egy diák megszólítja:
- Messze van Kolozsvár?
A székely:
- Nem.
A diák:
- Elvinne?
Székely:
- El.
Mennek, mennek, már több óra eltelik, mire megkérdi a diák:
- Messze van még Kolozsvár?
Székely:
- Most már messze.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)